Mongetes dos textures, saltades amb botifarra

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Netejar les mongetes, tallar-les i posar a coure amb aigua i un pessic de sal. Un cop cuites, escorre-les (guardar l'aigua de bullir-les) i passar-les per aigua freda perquè no perdin color, escorre-les i reservar-les.
Tallar i sofregir els alls, afegir les mongetes cuites i saltades, un parell de voltes i mesclar amb les tendres, juntament amb els trossos de botifarra.
Deixar coure uns 3 minuts més i llestos.
NOTA: Guardar al frigorífic o congelar, l'aigua de bullir les verdures, fer servir per cuinar un altre plat, com si fos un brou de verdures.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se