Ossobucco amb verdures d'hivern

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fes uns talls al voltant dels jarrets de vedella i assaona al gust.
Deixa escalfa l'oli en una cassola.
Dona unes voltes als jarrets amb la farina, i sacseja l'excés.
Fregeix les rodanxes en porcions, banda i banda, durant aproximadament 2 minuts, i retira.
Sofregeix la ceba i tots els ingredients, i fins amb el pebre a la mateixa paella.
Agrega el puré de tomàquet i cuina uns instants.
Afegeix el v i, el brou granulat i el tomàquet i cuina novament, redueix la calor, afegeix novament els jarrets, tapa i cuina a foc molt lent durant 1 hora i quart, prova i si fos necessari, cuina una estoneta, mes.
Barreja el julivert amb la ratlladura de llimona i la sal i reserva.
Al moment de servir escampa la Gremolata pel damunt.
Pots acompanyar amb polenta, risotto, o fideus.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se