Postres de plàtan amb gots

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Remena la crema de formatge i el iogurt en un bol.
Condimenta, amb sucre de canya i llimona.
Col·loca en gots alts, una capa de bescuits aixafats, al fons i al damunt una capa de crema
Talla una banana en trossos petits i col·loca sobre la capa de crema.
Afegeix la resta de la crema a la part superior i empolvoreu els trossos de xocolata per sobre, com a decoració.
Pots servir tret de la nevera o gaudir directament


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se