Pesto de kale (col arrissada), amb pebre de caiena

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

.
Retira les venes gruixudes de la col arrissada.
Talla les fulles a tires de 2 cm.
Bull per 5 minuts en aigua salada.
Retira, esbandeix amb aigua freda i escorre bé.
Amb una batedora de mà tritura la col arrissada kale, l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre.
Barreja bé, la mescla, amb el formatge pecorino i el pebre de caiena.
Assaona amb sal i pebre.
Omple el pesto en un pot de vidre ben esbandit en calent i tanca.
Cobreix el pesto amb oli d'oliva.
El pesto es conserva bé a la nevera fins a 2 setmanes.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se