Pesto de kale (col arrissada), amb pebre de caiena
Ingredients
- Per 1 got d'aproximadament 6 dl
- 300 grams de col arrissada
- 2 dl d'oli d'oliva
- 2 culleradetes de suc de llimona
- Sal i pebre
- 30 grams de formatge pecorino ratllat
- 3 culleradetes de pebre vermell de caiena.
Elaboració
.
Retira les venes gruixudes de la col arrissada.
Talla les fulles a tires de 2 cm.
Bull per 5 minuts en aigua salada.
Retira, esbandeix amb aigua freda i escorre bé.
Amb una batedora de mà tritura la col arrissada kale, l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre.
Barreja bé, la mescla, amb el formatge pecorino i el pebre de caiena.
Assaona amb sal i pebre.
Omple el pesto en un pot de vidre ben esbandit en calent i tanca.
Cobreix el pesto amb oli d'oliva.
El pesto es conserva bé a la nevera fins a 2 setmanes.
Comparteix aquesta recepta: