Pesto de kale (col arrissada), amb pebre de caiena

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • Per 1 got d'aproximadament 6 dl
  • 300 grams de col arrissada
  • 2 dl d'oli d'oliva
  • 2 culleradetes de suc de llimona
  • Sal i pebre
  • 30 grams de formatge pecorino ratllat
  • 3 culleradetes de pebre vermell de caiena.

1 racions

Elaboració

.
Retira les venes gruixudes de la col arrissada.
Talla les fulles a tires de 2 cm.
Bull per 5 minuts en aigua salada.
Retira, esbandeix amb aigua freda i escorre bé.
Amb una batedora de mà tritura la col arrissada kale, l'oli, el suc de llimona, la sal i el pebre.
Barreja bé, la mescla, amb el formatge pecorino i el pebre de caiena.
Assaona amb sal i pebre.
Omple el pesto en un pot de vidre ben esbandit en calent i tanca.
Cobreix el pesto amb oli d'oliva.
El pesto es conserva bé a la nevera fins a 2 setmanes.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

904 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: