Salsa al pebre verd

Ingredients

  • Un pot petit de pebre verd en conserva
  • Nata líquida per muntar
  • Conyac
  • Mantega de llet (no margarina)
  • Sal
  • Salsa Perrins
  • Farina de blat (si cal)

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament, posem un cassó a foc baix, amb tres daus de mantega, i una cullerada sopera de perbre verd en conserva, i deixem que vagi coent a poc a poc.
Seguidament, afegim un raig de conyac, ho flamegem i hi afegim mig litre de nata líquida per muntar, un pessic de sal, i ho anem remenant amb el batedor de varetes, fins que hagi reduït una mica, i tot seguit hi afegim unes gotes de salsa Perrins i si queda massa líquida, hi afegim una mica de farina de blat, diluïda amb una mica d'aigua freda, fins que queda al nostre gust d'espessor, la deixem refredar, i la guardem en un atuell amb tapa, fins que la vulguem fer servir.

1h

Notes

Aquesta salsa, és molt adient per fer tot tipus de carns, sobretot carn de porc i aviram al forn o a la graella, com per exemple: magrets d'ànec, entrecots, o filets, i fins i tot algun tipus de peix, com el rap, el llobarro o la orada.


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

10568 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Desada com a favorita per:

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: