Salsa al pebre verd

Ingredients

  • Un pot petit de pebre verd en conserva
  • Nata líquida per muntar
  • Conyac
  • Mantega de llet (no margarina)
  • Sal
  • Pebre negre en pols
  • Farina de blat (si cal)

6 racions

Utensilis

Un cassó gran
Un batedor de varetes
Un atuell de plàstic amb tapa

Elaboració

Primerament, posem un cassó a foc baix, amb tres daus de mantega, i el contingut d'un pot de pebre verd en conserva, i deixem que vagi coent a poc a poc.
Seguidament, afegim un raig de conyac, ho flamegem i hi afegim mig litre de nata líquida per muntar, un pessic de sal i un pessic de pebre negre en pols, i ho anem remenant amb el batedor de varetes, fins que hagi reduït una mica, i si queda massa líquida, hi afegim una mica de farina de blat, diluïda amb una mica d'aigua freda, fins que queda al nostre gust d'espessor, la deixem refredar, i la guardem en un atuell amb tapa, fins que la vulguem fer servir.

1h

Notes

Aquesta salsa, és molt adient per fer tot tipus de carns, sobretot carn de porc i aviram al forn o a la graella, com per exemple: magrets d'ànec, entrecots, o filets, i fins i tot algun tipus de peix, com el rap, el llobarro o la orada.


Etiquetes:   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3638 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Marcada com a favorita per:


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: