Romanesco amb amb patates i pastanagues bullides, amb sofregit de cansalada amb pebre vermell
Categoria:
Llegums i verdures
Tipus de plat: Estofat
Recepta per wok
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació: primavera tardor hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- Un romanesco mitjà
- Cinc patates e mida mitjana
- Sis pastanagues
- Aigua
- Sal
- Cinc talls de cansalada de papada
- Oli d'oliva
- Cinc alls laminats
- Pebre vermell dolç
- Mig got de vi blanc
5 racions
Utensilis
Una cassola metàl·lica fonda
Un wok gran
Una safata rodona de porcellana gran
Una escorredora
Cinc plats fondos
Elaboració
Primerament, netegem el romanesco i el tallem a trossos regulars juntament amb les pastanagues pelades i les patates pelades i cascades (no tallades), i ho posem tot plegat a coure a la cassola amb aigua i sal, fins que tot plegat està cuit al "dente", ho escorrem i reservem.
Seguidament, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim la cansalada tallada a trossos d'un dit d'ample, i quan ja és mig fregida, afegim els alls laminats, deixem que s'acabi de fregir, i tot seguit afegim una cullerada de pebre vermell i mig got de vi blanc, deixem que redueixi, per afegir-hi a continuació les verdures, i amb l'ajuda del mànec del wok, ho saltem una mica, i tot seguit ho fiquem a la safata rodona de porcellana, i ja ho podrem servir a taula,acompanyada de cinc plats fondos.
1h 30min
Etiquetes: Cuina de tardor-hivern La cuina dels saltats Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2020 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.