Romanesco amb amb patates i pastanagues bullides, amb sofregit de cansalada amb pebre vermell

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Típica de: Espanya → Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • Un romanesco mitjà
  • Cinc patates e mida mitjana
  • Sis pastanagues
  • Aigua
  • Sal
  • Cinc talls de cansalada de papada
  • Oli d'oliva
  • Cinc alls laminats
  • Pebre vermell dolç
  • Mig got de vi blanc

5 racions

Utensilis

Una cassola metàl·lica fonda
Un wok gran
Una safata rodona de porcellana gran
Una escorredora
Cinc plats fondos

Elaboració

Primerament, netegem el romanesco i el tallem a trossos regulars juntament amb les pastanagues pelades i les patates pelades i cascades (no tallades), i ho posem tot plegat a coure a la cassola amb aigua i sal, fins que tot plegat està cuit al "dente", ho escorrem i reservem.
Seguidament, en el wok amb un raig d'oli d'oliva, fregim la cansalada tallada a trossos d'un dit d'ample, i quan ja és mig fregida, afegim els alls laminats, deixem que s'acabi de fregir, i tot seguit afegim una cullerada de pebre vermell i mig got de vi blanc, deixem que redueixi, per afegir-hi a continuació les verdures, i amb l'ajuda del mànec del wok, ho saltem una mica, i tot seguit ho fiquem a la safata rodona de porcellana, i ja ho podrem servir a taula,acompanyada de cinc plats fondos.

1h 30min


Etiquetes:     Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

588 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!