Lluç a la Romana, amb patates palla

Ingredients

  • Vuit rodanxes de lluç d'un dit i mig de gruix
  • Sal
  • Farina
  • Tres ous
  • Oli d'oliva
  • Patates palla de xurreria

4 racions

Utensilis

Una paella gran
Dues safates metàl·liques planes
Quatre plats de porcellana plans
Un bol de vidre gran
Un batedor de varetes

Elaboració

Agafem dues safates planes, i en una escampem la farina, i a l'altra hi posem les rodanxes de lluç i les salem per les dues cares.
A part, en un bol de vidre, trenquem els tres ous, i els batem amb el batedor de varetes i els reservem.
Seguidament, salem el lluç, el passem per la farina, i tot seguit ho passem pels ous batuts, i en una paella amb oli d'oliva, ho anem fregint tres minuts per cada cara, fins que ja estan ben daurats, i els reservem en una safata plana, amb un paper de cuina.
Per servir-ho a taula. posem dues rodanxes a cada plat, amb un niu de patates al costat, i ja ho tenim llest per servir a taula.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1807 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: