Treu els filets, de la nevera, 1 hora abans de passar per la Paella
Escalfa l'oli en una paella.
Fregeix els filets en ambdós costats, al gust, durant 4 a 5 minuts.
Després de fregits assaona banda i banda amb sal i pebre, embolica en paper d'alumini i col·loca al forn a una temperatura de 80 graus durant 20 minuts. (baixa temperatura)
Fon la mantega en una paella i salta la ceba picada, desglaça amb el brandi.
Llavors afegeix la salsa de rostit, el pebre verd en conserva i porta a ebullició, afegeix la crema i porta a ebullició una altra vegada.
Assaona amb sal i pebre.
Serveix amb patates fregides i guarnició de verdura.
Al desconegut que pregunta "Segur que aquesta és una recepta típica de Suïssa" Totes les meves receptes ten origen a...
Amiga Consol Estic content que hagis fet feliç el teu marit amb aquesta recepta. Receptes picants, en trobaràs moltes en...
Per al que diu, que rectifiqui la paraula carabassa que no és correcta en català. Mira en el diccionari de la llengua...
Amiga Consol BC L'únic que segurament tindràs dificultat en trobar, serà, el col-nap, però en pots prescindir...
Amiga Anna Prec nota del costum que tinc en escriure la paraula "Font". Ha sigut un error en la traducció, demano...