Sopa de peix amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Posarem a saltejar a una paella, les cebes picades i el pebrot vermell en forma de quadradets, la pastanaga a rodanxes fines i les patates i ho sofregim, quan s’estigui cuinant, hi afegim l’aigua. Enfarinem i fregim el peix i també l’afagim. Quan ja estiguin cuites les patates, hi afegim la llet i l’orenga i ho deixem bullir durant 7 minuts. Ho retirem del foc.
Ho servim en un plat fons.

1h 10min

Notes

Ho podem servir amb una torradera amb all fregat, posada al cim a l'hora de servir, amb unes gotes d'oli d'oliva


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se