Sopa de peix amb llet
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 peces de peix al gust. Jo hi poso : 1 cap de Rap, un cap de lluç, 500 g de barreja de peix de roca ( es mes econòmic) 1 ceba 1 gra d’all 4 llesquetes de pa torradetes 1 pastanaga 1 pebrot vermell 3 patates mitjanes Orenga 2 tasses d’aigua 2,5 tasses de llet sencera Oli d’oliva Sal al gust
4 racions
Elaboració
Posarem a saltejar a una paella, les cebes picades i el pebrot vermell en forma de quadradets, la pastanaga a rodanxes fines i les patates i ho sofregim, quan s’estigui cuinant, hi afegim l’aigua. Enfarinem i fregim el peix i també l’afagim. Quan ja estiguin cuites les patates, hi afegim la llet i l’orenga i ho deixem bullir durant 7 minuts. Ho retirem del foc.
Ho servim en un plat fons.
1h 10min
Notes
Ho podem servir amb una torradera amb all fregat, posada al cim a l'hora de servir, amb unes gotes d'oli d'oliva
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1664 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.