Sopa de peix amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Mitjana

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2 peces de peix al gust. Jo hi poso : 1 cap de Rap, un cap de lluç, 500 g de barreja de peix de roca ( es mes econòmic) 1 ceba 1 gra d’all 4 llesquetes de pa torradetes 1 pastanaga 1 pebrot vermell 3 patates mitjanes Orenga 2 tasses d’aigua 2,5 tasses de llet sencera Oli d’oliva Sal al gust

4 racions

Elaboració

Posarem a saltejar a una paella, les cebes picades i el pebrot vermell en forma de quadradets, la pastanaga a rodanxes fines i les patates i ho sofregim, quan s’estigui cuinant, hi afegim l’aigua. Enfarinem i fregim el peix i també l’afagim. Quan ja estiguin cuites les patates, hi afegim la llet i l’orenga i ho deixem bullir durant 7 minuts. Ho retirem del foc.
Ho servim en un plat fons.

1h 10min

Notes

Ho podem servir amb una torradera amb all fregat, posada al cim a l'hora de servir, amb unes gotes d'oli d'oliva


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

1897 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de novembre:

Bunyols de bacallà
Bunyols de bacallà
Peixos i mariscos
Castanyes en almívar
Castanyes en almívar
Postres i dolços
Xampinyons farcits
Xampinyons farcits
Llegums i verdures
Panellets
Panellets
Postres i dolços
Cassoleta de calamars farcits
Cassoleta de calamars farcits
Peixos i mariscos

Veure receptes de novembre i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: