Mousse d'escalivada

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

  • 2 albergínies grosses.
  • 2 pebrots vermells grossos.
  • 1 ceba.
  • 5 ous.
  • 200 cc. de crema de llet
  • 125 cc. de llet.
  • Sal, pebre blanc, nou moscada.

4 racions

Elaboració

Encendrem a 200º el forn i hi posarem un recipient amb aigua on ens hi càpiga un motlle rectangular.
Untarem ben untat amb mantega el motlle.
Amb la meitat de la crema de llet,triturarem les albergínies, els pebrots i la ceba, ja escalivats i pelats.
Hi afegirem l’altre meitat de la crema de llet, els ous, no massa batuts, amb sal, pebre blanc i nou moscada, i els 125 cc. de llet bullint.
Posarem tota aquesta barreja al motlle , i aquest el posarem dins el recipient amb aigua que ja tenim al forn.
Abaixarem el forn a 180º, i ho deixarem coure en aquest bany maria durant gairebé una hora.
Un cop cuita, deixarem refredar del tot la mousse abans de desemmotllar-la.

1h 30min

Notes

És molt millor fer-la d’un dia per l’altre.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

3156 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de juny:

Fideuà de gambes i calamars
Fideuà de gambes i calamars
Arrossos i pastes
Coca de sant Joan
Coca de sant Joan
Postres i dolços Coca
Gaspatxo de síndria
Gaspatxo de síndria
Sopes i cremes
Gelatina de taronja amb stevia
Gelatina de taronja amb stevia
Postres i dolços
Patates Hasselback
Patates Hasselback
Llegums i verdures Rostit

Veure receptes de juny i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: