Mousse d'escalivada
Categoria:
Amanides i plats freds
Tipus de plat: Púding
Recepta per forn
Estació: tardor
Dificultat: Mitjana
Ingredients
- 2 albergínies grosses.
- 2 pebrots vermells grossos.
- 1 ceba.
- 5 ous.
- 200 cc. de crema de llet
- 125 cc. de llet.
- Sal, pebre blanc, nou moscada.
4 racions
Elaboració
Encendrem a 200º el forn i hi posarem un recipient amb aigua on ens hi càpiga un motlle rectangular.
Untarem ben untat amb mantega el motlle.
Amb la meitat de la crema de llet,triturarem les albergínies, els pebrots i la ceba, ja escalivats i pelats.
Hi afegirem l’altre meitat de la crema de llet, els ous, no massa batuts, amb sal, pebre blanc i nou moscada, i els 125 cc. de llet bullint.
Posarem tota aquesta barreja al motlle , i aquest el posarem dins el recipient amb aigua que ja tenim al forn.
Abaixarem el forn a 180º, i ho deixarem coure en aquest bany maria durant gairebé una hora.
Un cop cuita, deixarem refredar del tot la mousse abans de desemmotllar-la.
1h 30min
Notes
És molt millor fer-la d’un dia per l’altre.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2803 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.