Crema de bolets
Es pot fer amb tota clase de bolets, al gust qe cadascu. Jo els faig verrejats
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Estació: tardor
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 400 g de bolets, de la varietat que més t’agradi
- 1 porro
- 1 ceba
- 4-5 dents d’all
- 200 ml de llet
- 500 ml de brou de pollastre
- Oli d’oliva
- Sal
- 50 ml de vi blanc
4 racions
Elaboració
Renta les verdures i els bolets. Talla el porro a tires fines. Pela la ceba i talla-la a daus petits. Pela els alls i talla’ls a rodanxes gruixudes. Talla els bolets a trossos.
En una cassola, afegeix una mica d’oli d’oliva i daura els alls a foc mitjà. Reserva-ho.
Salta la ceba durant 5 minuts, amb una mica de sal. Quan comenci a estar transparent, afegeix el porro i els bolets, ofega-ho tot durant uns 5 minuts amb cura que no es daurin ni s’enganxin.
Afegeix el brou de pollastre i cou a foc suau durant 20 minuts, remenant de tant en tant. Afegeix sal al teu gust.
Finalment, afegeix la llet i amb una batedora tritura durant 2-3 minuts fins aconseguir la textura desitjada. Si ha quedat massa espessa, afegeix una mica de brou.
1h
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2419 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.