Crema de bolets

Es pot fer amb tota clase de bolets, al gust qe cadascu. Jo els faig verrejats

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

  • 400 g de bolets, de la varietat que més t’agradi
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 4-5 dents d’all
  • 200 ml de llet
  • 500 ml de brou de pollastre
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • 50 ml de vi blanc

4 racions

Elaboració

Renta les verdures i els bolets. Talla el porro a tires fines. Pela la ceba i talla-la a daus petits. Pela els alls i talla’ls a rodanxes gruixudes. Talla els bolets a trossos.
En una cassola, afegeix una mica d’oli d’oliva i daura els alls a foc mitjà. Reserva-ho.
Salta la ceba durant 5 minuts, amb una mica de sal. Quan comenci a estar transparent, afegeix el porro i els bolets, ofega-ho tot durant uns 5 minuts amb cura que no es daurin ni s’enganxin.
Afegeix el brou de pollastre i cou a foc suau durant 20 minuts, remenant de tant en tant. Afegeix sal al teu gust.
Finalment, afegeix la llet i amb una batedora tritura durant 2-3 minuts fins aconseguir la textura desitjada. Si ha quedat massa espessa, afegeix una mica de brou.

1h


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2419 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: