Receptes.cat

      La web amb més receptes de cuina en català del món

  •  Inici
  •  Cerca
  •  Fòrum
  •  Ajuda
  •  Entrar
  •  Registra't
  •  Recuperar contrasenya
  • Amanides i entrants
  • Sopes i cremes
  • Arrossos i pastes
  • Llegums i verdures
  • Carns
  • Peixos i mariscos
  • Ous i làctics
  • Postres i dolços
  • Salses
  • Begudes
  • Altres

Últimes receptes

  • Coca de bròquilCoca de bròquil
  • Pannacotta a l'alfàbrega amb grosellesPannacotta a l'alfàbrega amb groselles
  • Fideus a la cassola amb costella porc i carn picada
  • Espaguetis amb espinacs i gambesEspaguetis amb espinacs i gambes
  • Carbassó farcit de carnCarbassó farcit de carn
  • Pastís de formatge
  • Flam de formatge philadelphia
  • Tallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimonaTallarines i llagostins amb salsa d'estragó i llimona
  • Flam de taronja
  • Macarrons corbats, amb estofat de carabassóMacarrons corbats, amb estofat de carabassó

Etiquetes

  • A provar
  • Alt Empordà
  • Amanida
  • Amanides
  • Amanides d'hivern
  • Amanides de primavera
  • Amanides de primavera-estiu
  • Amanides de tardor
  • Aperitiu
  • Aperitius
  • Aprofitaré aquesta recepta
  • Arròs
  • Avellanes DOReus
  • Bacallà
  • Bolets
  • Canelons
  • Carabassa
  • Carbassa
  • Cargols
  • Carn
  • Carns
  • Carpaccio
  • Carxofes
  • Ceba
  • Cena fácil
  • Cigrons
  • Cister
  • Conill
  • Crema
  • Cremes
  • Cuina amb xixorrites
  • Cuina d'hivern
  • Cuina de primavera
  • Cuina de primavera-estiu
  • Cuina de Quaresma
  • Cuina de tardor
  • Cuina de tardor-hivern
  • Cuina dels potatges
  • Cuina marinera
  • Cuina per les festes
  • Dolç
  • Dolços
  • Entrants
  • Esmorzars de forquilla
  • Estiu
  • Estofat
  • Fàcil
  • Farina
  • Fideus
  • Formatges
  • França
  • Fruita
  • Galetes
  • Gambes
  • Gelat
  • Ha de estar boníssim
  • Italia
  • Ivorra
  • L'enigmàtic món de les salses
  • La cuina d'hivern
  • La cuina de l'espardenya
  • La cuina de la graella
  • La cuina de la pasta
  • La cuina de les coques
  • La cuina de les cremes calentes
  • La cuina de les cremes fredes
  • La cuina de les fregitel·les
  • La cuina de les guarnicions
  • La cuina de les manetes de porc
  • La cuina de les paupiets de llenguado
  • La cuina de les petxines de pelegrí
  • La cuina de les postres
  • La cuina de les sopes
  • La cuina de les truites
  • La cuina del calçot
  • La cuina del fuagràs
  • La cuina del magret d'ànec
  • La cuina del Wok
  • La cuina dels aperitius
  • La cuina dels arrebossats
  • La cuina dels arrossos
  • La cuina dels bolets
  • La cuina dels bunyols
  • La cuina dels estofats
  • La cuina dels gratinats
  • La cuina dels macarrons
  • La cuina dels ous
  • La cuina dels ous remenats
  • La cuina dels platillos
  • La cuina dels popets
  • La cuina dels potatges
  • La cuina dels rostits
  • La meva cuina amb conill
  • La meva cuina del bacallà
  • La meva cuina del conill
  • La Segarra
  • Lenigmàtic món de les salses
  • Llegums
  • Macarrons
  • Mantegues compostes
  • Marisc
  • Marisc i crustacis
  • Molt bona
  • Musclos
  • Nadal
  • Ou
  • Ous
  • Paella
  • Pasta
  • Pasta de full
  • Pastis
  • Patata
  • Patates
  • Peix
  • Pèsols
  • Pollastre
  • Postre
  • Postres
  • Primers
  • Quaresma
  • Rap
  • Receptes del delta de l'ebre
  • Salses
  • Suquets
  • Tardor
  • Truita
  • Truites
  • Vegetariana
  • Verdura
  • Verdures
  • Xampinyons
  • Xocolata


Participa al concurs millor recepta del mes de febrer i guanya un lot de productes de Galetes Birba

  • Comparteix:
  • Facebook
  • Twitter
  • Correu-e
  • WhatsApp

Crema de bolets

Categoria: Sopes i cremes
Tipus de plat: Crema
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 400 g de bolets, de la varietat que més t’agradi
  • 1 porro
  • 1 ceba
  • 4-5 dents d’all
  • 200 ml de llet
  • 500 ml de brou de pollastre
  • Oli d’oliva
  • Sal
  • 50 ml de vi blanc

4 racions

Elaboració

Renta les verdures i els bolets. Talla el porro a tires fines. Pela la ceba i talla-la a daus petits. Pela els alls i talla’ls a rodanxes gruixudes. Talla els bolets a trossos.
En una cassola, afegeix una mica d’oli d’oliva i daura els alls a foc mitjà. Reserva-ho.
Salta la ceba durant 5 minuts, amb una mica de sal. Quan comenci a estar transparent, afegeix el porro i els bolets, ofega-ho tot durant uns 5 minuts amb cura que no es daurin ni s’enganxin.
Afegeix el brou de pollastre i cou a foc suau durant 20 minuts, remenant de tant en tant. Afegeix sal al teu gust.
Finalment, afegeix la llet i amb una batedora tritura durant 2-3 minuts fins aconseguir la textura desitjada. Si ha quedat massa espessa, afegeix una mica de brou.

1h

Per Esteba Maresma Bons


Etiquetes: Ningú ha etiquetat aquesta recepta Afegir etiqueta

Recepta arxida a: Receptes › Sopes i cremes › Crema › Crema de bolets

Enllaça aquesta recepta: Receptes.cat/recepta11978

410 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.



[Send]
Enviar
[Print]
Imprimir
[Comment]
Comentar
[correct]
Suggerir una correcció

També et poden interesar les receptes:

  • Rap a l'all cremat
    Peixos i mariscos
    30 min.
  • Crema de porro
    Sopes i cremes
    45 min.
  • Crema de carbassa
    Sopes i cremes
    60 min.
  • Crema catalana
    Postres i dolços
    15 min.
  • Pastís de crema amb fruites
    Postres i dolços
    35 min.
  • Crema de pastanaga
    Sopes i cremes
  • Platillo de bolets
    Altres
    30 min.
  • Crema de pèsols amb tarter de vieira
    Llegums i verdures
    120 min.
  • Crema de verdures lleugera
    Sopes i cremes
    50 min.
  • Magret de ànec amb bolets
    Carns
    30 min.
  • Bolets al forn
    Altres
    30 min.
  • Crema de carabassa
    Sopes i cremes
    25 min.
  • Crema de Sant Josep
    Postres i dolços
    30 min.
  • Cristines de crema
    Postres i dolços
    120 min.
  • Crema de llimona
    Postres i dolços
    30 min.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!


Esteba Maresma Bons

60 receptes

6 aportacions al fòrum

1 seguidors

Segueix a 0 Xefs

No segueix ningú.

Últimes receptes

  • Tortell dels mags d'orient
  • Cassola de matança de xai o cabrit
  • Mousse d'escalivada
  • Gratinat de carbassó i formatge
  • Sopa de peix amb llet
  • Brou de peix amb llet
  • Crema de bolets
  • Rovellons farcits de seitons i formatge
  • Canelons de bolets i butifarra negra
  • Pastis d'arros i taronja

Veure totes les receptes

Esteba Maresma Bons RSS feed.

Últims comentaris

  • Canelons de bolets i butifarra negra
    Estic fen un programa de receptes de cuina a radio Tordera que es diu la confraria del bon menjar
  • Pernil d'ànec casolà
    el que pasa es que el corrector de l'ordinador no en sap mes
  • Pernil d'ànec casolà
    com veieu, m'agrada molt enviar-vos les meves receptes, pero tinc bastant dificultat a l'hora d'expresar-me, tant amb...
  • Arrop o Arrope
    Lo de les racions, es una mica elastic, tot depent de cada un.
  • Puding de poma i pa sec de dies
    Segons els ingredients, també es pot coure al bany Maria a 180º durant 75 minuts perque es cogui mes lent, i tapant amb...

Les seves millors receptes

  • Arròs negre a la cassola amb butifarra negra ****
  • Trinxat de peu de porc amb butifarra negra ****
  • Sonsos de Tordera ****
  • Cuixa de xai farcida ****
  • Anec amb salsafins ****

This site hosted on a Green Web Hosting

RSS     Versió per a mòbil     Contacta    
Llicència Creative Commons (CC) Receptes.cat   |   Condicions d'ús