Brou de peix amb llet

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

  • 2 peces de peix al gust
  • 2 grans d'all
  • 4 torradetes 1 ceba 1 pastanaga 1 pebrot vermell 3 patates mitjanes Orenga 2 tasses d’aigua 2,5 tasses de llet sencera Oli d’oliva Sal al gust

4 racions

Utensilis

Wok

Elaboració

Posarem a saltejar a unwok, les cebes picades i el pebrot vermell en forma de quadradets, la pastanaga a rodanxes fines i les patates i ho sofregim, quan s’estigui cuinant, hi afegim l’aigua. Enfarinem i fregim el peix i també l’afagim. Quan ja estiguin cuites les patates, hi afegim la llet i l’orenga i ho deixem bullir durant 7 minuts. Ho retirem del foc.Fregarem l'all a les torraderes i les posarem a sobre de cada plat.
Ho servim en un plat fons.

1h 10min

Notes

Amb les torraderes a sobre del brou.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

437 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!