Brou de peix amb llet
Es una mica estrany, pero si es fa be, es esquisit.
Categoria:
Sopes i cremes
Tipus de plat: Sopa
Recepta per wok
Estació: hivern
Ingredients
- 2 peces de peix al gust
- 2 grans d'all
- 4 torradetes 1 ceba 1 pastanaga 1 pebrot vermell 3 patates mitjanes Orenga 2 tasses d’aigua 2,5 tasses de llet sencera Oli d’oliva Sal al gust
4 racions
Utensilis
Wok
Elaboració
Posarem a saltejar a unwok, les cebes picades i el pebrot vermell en forma de quadradets, la pastanaga a rodanxes fines i les patates i ho sofregim, quan s’estigui cuinant, hi afegim l’aigua. Enfarinem i fregim el peix i també l’afagim. Quan ja estiguin cuites les patates, hi afegim la llet i l’orenga i ho deixem bullir durant 7 minuts. Ho retirem del foc.Fregarem l'all a les torraderes i les posarem a sobre de cada plat.
Ho servim en un plat fons.
1h 10min
Notes
Amb les torraderes a sobre del brou.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1417 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.