Cassola de matança de xai o cabrit

Categoria:
Tipus de plat:
Origen: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Valoració: **** 4/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 150 g de freixura de xai
  • 150 g de cor de xai
  • 200 g de fetge de xai
  • 100 g de sang de xai
  • 2 grans d’all
  • 2 cebes
  • 2 tomàquets
  • 1 cullerada de farina
  • Llorer
  • Farigola
  • 1 copa de vi blanc brou de verdures o carn
  • Oli d'oliva verge extra
  • Sal, pebre negre i vermell
  • Allioli

4 racions

Elaboració

Fregiu el pulmó i el cor tallats a daus en una cassola amb oli i reserveu-ho. En el mateix oli, fregiu el fetge i la sang, tallats a daus, i reserveu-ho. En el mateix oli, feu un sofregit amb l’all, la ceba, el pebrot vert, el tomàquet, el llorer i la farigola. Afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir. Afegiu-hi la farina i deixeu-la coure 2 min, tot remenant-ho. Mulleu-ho amb aigua, afegiu-hi els pulmons i el cor, i deixeu-ho que vagi coent lentament. Quan estigui tou, afegiu-hi el fetge i la sang i ho deixeu coure tot junt un moment més. Poseu-ho a punt de sal i pebre. Serviu-ho acompanyat d’allioli.

1h 10min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

370 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!