Cassola de matança de xai o cabrit

es un plat que potser que no agradi a tot-hom,ja que es de menuderies, pero es un plat tipic de les matances.

Categoria:
Tipus de plat:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fregiu el pulmó i el cor tallats a daus en una cassola amb oli i reserveu-ho. En el mateix oli, fregiu el fetge i la sang, tallats a daus, i reserveu-ho. En el mateix oli, feu un sofregit amb l’all, la ceba, el pebrot vert, el tomàquet, el llorer i la farigola. Afegiu-hi el vi i deixeu-lo reduir. Afegiu-hi la farina i deixeu-la coure 2 min, tot remenant-ho. Mulleu-ho amb aigua, afegiu-hi els pulmons i el cor, i deixeu-ho que vagi coent lentament. Quan estigui tou, afegiu-hi el fetge i la sang i ho deixeu coure tot junt un moment més. Poseu-ho a punt de sal i pebre. Serviu-ho acompanyat d’allioli.

1h 10min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se