Braç de gitano d'espinacs

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:

Ingredients

6 racions

Elaboració

Renteu i bulliu els espinacs amb una mica de sal i escorreu-los molt be.
Separeu els rovells d’ou de les clares. En un bol, barregeu, amb la trituradora elèctrica, els espinacs, els rovells, la nata, sal i pebre. Aneu afegint-hi, a poc a poc, les clares d’ou muntades a punt de neu.
Poseu la barreja en una plata de forn, grossa i plana, folrada amb paper antiadherent, o sobre un silkpat. Poseu-ho al forn a 180º i deixeu-ho coure uns 20 min. Si la massa s’infla, no passa res, quan la retireu ja baixarà.
Amb calent doneu-li la forma de braç. Quan la massa sigui freda, poseu-la sobre el marbre de la cuina, damunt de un paper film. Unteu-la amb la crema de formatge i distribuïu-hi per sobre unes làmines de salmó fumat. Enrotlleu-la donant-li forma de braç de gitano (tan estret com pugueu).
Poseu-ho a la nevera 2 h. Talleu-ho a trossos d’un gruix de dos dits. Es pot decorar amb tomaquets cherry, ciboulette......,.,.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se