Pastis d'alberginies

Categoria:
Tipus de plat:

Ingredients

Elaboració

Es pelen les alberginies i es piquen, es trituren els pebrots.
En una paella es posa oli i es doren lentament les cebes picades, quan estan transparents es posen les alberginies i es deixen uns 15 minuts, s'afageixen els pebrots, es remena be i s'aparta del foc
En un bol gran es posa tot aixó, es deixa refredar un xic i un cop tebi es posan els 4 rovells d'ou i es remena bé.
Les clares es posen a punt de neu i es va incorporan al compost anterior amb compte En un motllo ( de forma que volgueu, jo ho faig de plumkake ) l'unteu amb oli o mantega i ho aboqueu tot, es posa al forn ja calent i al bany Maria durant 45 Minuts a 175º
P.D Espot enriquir amb crema de llet i pernil a trossets

Notes

Ho podeu acompanyar amb salsa maionesa o la que queda molt be es amb salsa de pebrots. Al voltant i podeu posar enciams de tots colors


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se