Torrades d'anís

Categoria:
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

4 racions

Elaboració

Fem arrencar el bull a la llet amb l'anís estrellat.
Tapem i deixem reposar fins que la llet temperi.
Afegim el mig vas d'anís dolç.
Colem amb un colador de malla fina.
Tallem el pa a llesques de dit.
Les posem a una plata i tirem la llet.
Deixem que es xopin.
Escalfem abundant oli.
Batem els ous
Passem les llesques per l'ou i daurem .
Posar al plat amb paper de cuina i de seguida arrebossar-les de sucre.

20min

Notes

Es poden menjar tebies o fredes.
Tambe i podem posar unes gotetes d'anis per damunt


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se