Mongetes de les pel·lis de l'oest

Categoria:
Tipus de plat:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

1. Comencem daurant la cansalada tallada a trossos en un cassó amb una mica d'oli i la salem. Un cop daurada la retirem i reservem.
2. Tirem al mateix cassó els alls tallats a làmines no massa fines, el bitxo a trossets i la ceba a juliana.
3. Afegim altre cop la cansalada, remenem i hi tirem 1 raig de cervesa, deixem que evapori l'alcohol i cuinem tapat.
4. Destapem i afegim 1 culleradeta de pebre vermell, el tomàquet fregit (amb salsa barbacoa si l'hi posem) i pebre negre mòlt.
5. Incorporem les mongetes, remenem bé uns minuts i servim.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se