Comfitura de cabell d'angel

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

8 racions

Utensilis

Cassola

Elaboració

Agafem las carabasses i les posem al fonr com a deu minuns a 180 graus i quan la carabasse peti la podem palar,litreurem les llevos i la posarem a bullir coma mitge hora,i vaurem que està cuita la escorarem de l'aigua que haura fet i la deixerem amb una escuradora i li estriarem els fils que fa la carabasse.
Pesarem la carabasse per un kg de carabasse 750 de sucre i la posarem a la cassola,i la posarem al foc jun amb el sucre el raig d'anis i la taronja renta pero amb la pell i a galls la casabasse estarà feta quan veurem que se haura vegut tot el suc que haura fet el sucre,amb aqueta carabasse podem fer pastisset o cocs rapits i tambe amb paste de full.
La carabasse es pot guardar posanle amb pots i fenla al bany maria es però que us agradi.

1h

Notes

Podeu guardarle amb pots al bany maria


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se