Macarrons amb espàrrecs verds i pèsols

Categoria:
Típica de: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pela els espàrrecs del centre cap al fons, talla els extrems i cou durant 7 minuts, o fins que estiguin al dente.
Retira, esbandeix amb aigua gelada, i talla a trossos llargs.
Reserva 125 ml de brou de la cocció dels espàrrecs.
Enrosseix les escalunyes picades en la mantega
Agrega el brou d'espàrrecs, afegeix els pèsols i cuina fins que estiguin cuits.
Retira i reserva alguns pèsols cuits.
Incorpora la crema batuda, i bull breument, condimenta amb sal i pebre i tritura la salsa amb la batedora.
Cuina els macarrons en l'aigua salada fins que estiguin al dente, cola i escorre.
Escalfa la salsa i barreja amb la pasta.
Agrega els espàrrecs i els pèsols escalfats, i serveix immediatament.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se