Macarrons amb espàrrecs verds i pèsols
Categoria:
Arrossos i pastes
Típica de: Suïssa
Estació: primavera hivern
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 50 grams de mantega
- 200 grams de pèsols, frescos o congelats
- 300 grams d'espàrrecs verds
- 400 grams de macarrons estriats
- 1 mica de sal
- 2 escalunyes
- 200 ml de crema batuda
- 125 ml de brou de cocció dels espàrrecs o brou vegetal
- 1 pessic de pebre blanc
4 racions
Elaboració
Pela els espàrrecs del centre cap al fons, talla els extrems i cou durant 7 minuts, o fins que estiguin al dente.
Retira, esbandeix amb aigua gelada, i talla a trossos llargs.
Reserva 125 ml de brou de la cocció dels espàrrecs.
Enrosseix les escalunyes picades en la mantega
Agrega el brou d'espàrrecs, afegeix els pèsols i cuina fins que estiguin cuits.
Retira i reserva alguns pèsols cuits.
Incorpora la crema batuda, i bull breument, condimenta amb sal i pebre i tritura la salsa amb la batedora.
Cuina els macarrons en l'aigua salada fins que estiguin al dente, cola i escorre.
Escalfa la salsa i barreja amb la pasta.
Agrega els espàrrecs i els pèsols escalfats, i serveix immediatament.
Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
1845 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.