Macarrons amb espàrrecs verds i pèsols

Categoria:
Origen: Suïssa
Estació:
Dificultat: Fàcil

Valoració: *** 3/5 (1 valoracions) Afegir valoració

Ingredients

  • 50 grams de mantega
  • 200 grams de pèsols, frescos o congelats
  • 300 grams d'espàrrecs verds
  • 400 grams de macarrons estriats
  • 1 mica de sal
  • 2 escalunyes
  • 200 ml de crema batuda
  • 125 ml de brou de cocció dels espàrrecs o brou vegetal
  • 1 pessic de pebre blanc

4 racions

Elaboració

Pela els espàrrecs del centre cap al fons, talla els extrems i cou durant 7 minuts, o fins que estiguin al dente.
Retira, esbandeix amb aigua gelada, i talla a trossos llargs.
Reserva 125 ml de brou de la cocció dels espàrrecs.
Enrosseix les escalunyes picades en la mantega
Agrega el brou d'espàrrecs, afegeix els pèsols i cuina fins que estiguin cuits.
Retira i reserva alguns pèsols cuits.
Incorpora la crema batuda, i bull breument, condimenta amb sal i pebre i tritura la salsa amb la batedora.
Cuina els macarrons en l'aigua salada fins que estiguin al dente, cola i escorre.
Escalfa la salsa i barreja amb la pasta.
Agrega els espàrrecs i els pèsols escalfats, i serveix immediatament.


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

323 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!