Amanida especial amb vinagreta de poma

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per la vinagreta de poma:

4 racions

Elaboració

De la vinagreta de poma:

En un bol aboquem l'oli d'oliva. Afegim el vinagre de poma, la sal i el pebre. Pelem la poma i la ratllem finament. Afegim la poma ratllada a la vinagreta. Barregem bé.

De l'amanida:

Rentem els ingredients que ho necesitin.
Tallem els alvocats, tomàquets, salmó i formatge de manera creativa o com volguem.
Posem els ingredients en un bol. Hi tirem una mica de sal i ho barregem tot.
Ho amanim amb la vinagreta de poma i ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se