Arròs integral amb cuixa de gall dindi

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

1 racions

Elaboració

En un cassó o olla, daurem la ceba tallada petita amb un rajolinet d’oli d’oliva.
Com que la quantitat d’oli és poca, hi anem afegint aigua de mica en mica fins que la ceba sigui cuita. Hi afegim la cuixa de gall dindi salpebrada. Quan la cuixa estigui mig cuita hi incorporem la tomata ratllada, amb un polsim de sal i de pebre.
Afegim l’arròs al cassó o olla. Li donem voltes per tal que quedi ben repartit. Incorporar l’aigua (el doble del volum d’arròs) i ho cuinem durant 5 minuts a foc alt.
Tapem l'olla i ho deixem coure durant 20-25 minuts a foc mig fins que l’arròs sigui cuit.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se