Arròs integral amb cuixa de gall dindi
Ingredients
- 100 g d’arròs integral
- 1 cuixa de gall dindi
- 1 ceba
- 1 tomàquet madur
- Oli d’oliva
- Sal i pebre
- Aigua
Elaboració
En un cassó o olla, daurem la ceba tallada petita amb un rajolinet d’oli d’oliva.
Com que la quantitat d’oli és poca, hi anem afegint aigua de mica en mica fins que la ceba sigui cuita. Hi afegim la cuixa de gall dindi salpebrada. Quan la cuixa estigui mig cuita hi incorporem la tomata ratllada, amb un polsim de sal i de pebre.
Afegim l’arròs al cassó o olla. Li donem voltes per tal que quedi ben repartit. Incorporar l’aigua (el doble del volum d’arròs) i ho cuinem durant 5 minuts a foc alt.
Tapem l'olla i ho deixem coure durant 20-25 minuts a foc mig fins que l’arròs sigui cuit.
Comparteix aquesta recepta: