Carxofes bullides sobre llit d'hortalisses

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Les hortalisses:

1 racions

Elaboració

Rentem les carxofes després de treure les fulles menys tendres i les tallem per la meitat.
En una olla hi posem aigua amb una mica de sal i les carxofes amb les cues tal i com les hem preparat.
Quan l'aigua bull, baixem una mica el foc, però deixant que segueixi bullint. Ho deixem coure uns 30 - 35 minuts.
Mentre fem les carxofes, rentem les hortalisses. Pelem la pastanaga i el cogombre. Ho tallem a quadradets molt petits juntament amb el tomàquet i carbassó. Reservem les hortalisses tallades a quadradets molt petits.
Escorrem les carxofes i les salpebrem una mica.
En un plat hi posem de base les hortalisses crues tallades a quadradets molt petits, amb un polsim de sal, a sobre hi posem les mitges carxofes.
Ho reguem amb un bon raig d'oli doliva verge extra.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se