Crema de carbassa i porro amb api

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem els ingredients i tallem els porros i l'api a trossos d'uns 2 cm. Reservem l'api.
En una olla hi posem l'aigua, una mica de sal i la carbassa i els porros a daus i trossos. Quan bull, baixem el foc, deixem coure uns 15 minuts (amb la punta d'un ganivet punxem la carbassa per veure si està toveta).
Ho escorrem i ho posem al got de la batedora amb el brou de verdures. Ho triturem bé.
En un plat hi posem els trossos d'api cru i la carbassa i porro cuit i triturat per sobre (també es pot bullir l'api Posem a la crema un polsim de pebre i un rajolí oli d'oliva verge extra.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se