Crema de carbassa i porro amb api
Categoria:
Tipus de plat: Crema
Estació:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 200 g de carbassa pelada i tallada a daus
- 2 porros
- 1 branqueta d'api
- 100 ml de brou de verdures casolà
- Sal
- Pebre negre mòlt
- Oli d'oliva verge extra
- 100 ml d'aigua
Elaboració
Rentem els ingredients i tallem els porros i l'api a trossos d'uns 2 cm. Reservem l'api.
En una olla hi posem l'aigua, una mica de sal i la carbassa i els porros a daus i trossos. Quan bull, baixem el foc, deixem coure uns 15 minuts (amb la punta d'un ganivet punxem la carbassa per veure si està toveta).
Ho escorrem i ho posem al got de la batedora amb el brou de verdures. Ho triturem bé.
En un plat hi posem els trossos d'api cru i la carbassa i porro cuit i triturat per sobre (també es pot bullir l'api Posem a la crema un polsim de pebre i un rajolí oli d'oliva verge extra.
Comparteix aquesta recepta: