Truita de patates i calçots

Categoria:
Tipus de plat:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Pelem les patates i les rentem amb aigua. Les tallem a làmines fines.
En una paella amb oli fregim les patates salpebrades fins que quedin tovetes. Deixem que es refredin i les reservem.
Agafem els 5 calçots ja cuinats al forn.
Traiem la fulla verda dels calçots (la primera) i els hi tallem la punta.
Un cop preparats, es tallen en trossos molt petits.
Batem els ous i en un plat gran els barregem amb les patates cuites i fredes i els calçots. Ho salem una mica.
Quallem la truita a una paella gran. Ja es pot servir.

25min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se