Pastís de patata i carn

Categoria:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

4 racions

Elaboració

Pelem, rentem i tallem les patates. Les posem a bullir per fer-ne puré.
Mentre, tallem la ceba i els alls ben petits i comencem a fer el sofregit. Un cop tinguem la ceba ben enrossida, hi tirem el tomàquet ratllat juntament amb una mica de sal, ho deixem coure a foc baix fins que quedi textura de melmelada.
Fet el sofregit, hi afegim la carn picada i ho deixem coure fins que la carn quedi ben desfeta i tot integrat.
Fem un puré amb les patates o les aixafem amb una forquilla, hi podem posar un trosset de mantega i un raig d’oli d’oliva.
Muntem el plat: posem una base de patata, i escampem la carn per sobre, ho cobrim amb una capa de puré i hi escampem per sobre el formatge ratllat.
Ho gratinem el forn fins que el formatge estigui ben ros.

35min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se