Pollastre amb calçots "a la papillota"

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

2 racions

Elaboració

Rentem els calçots, tallem la part més verda i les capes menys tendres.
Posem les cuixes de pollastre i els calçots damunt del paper de plata, hi afegim les espècies i doblem el paper de plata per la meitat per tapar el pollastre, després anem doblant les puntes perquè quede ben tancat.
L'oli i la sal els posarem al final, quan ja el traiem del paper, perquè així és més sa, a més no fa tanta aigua la carn.
Escalfem el forn a uns 180-200º i posem dins els ingredients embolicats.
Ho deixem coure uns 45 minuts.
Ho traiem del forn, obrim el paper de plata i hi posem l'oli i la sal.

50min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se