Escamarlans amb mandonguilles mar i muntanya

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

4 racions

Elaboració

1.- En una cassola hi possem oli i tirem la ceba a trossets petits, la ofeguem 5m.
2.- Afegim els tomàquets ratllats i la sípia, que haurem netejat, a trossets i
courem tot uns 10m. a foc lent.
3.- Ara hi tirarem les gambes i el fumet calent i ho deixem 10m. més.
4.- Es cola tot i es reserva el suc.
5.- Es passan per la picadora les gambes i les sípies, salpebrem i després barregem
amb la botifarra, l’all i el julivert picats, i l’ou batut.
6.- Farem les mandonguilles, no molt grosses, les passarem per farina i les fregirem.
7.- Posarem el suc, que haviem reservat, a la cassola i quan arrenqui el bull hi
tirarem, per aquest ordre, les mandonguilles, els escamarlans i el cava. Coem 10m.
a foc mig/ràpid amb la cassola destapada.
8.- Ara hi afegirem les cloïsses, taparem, deixarem 5m. més i ja el tenim llest.

1h 40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se