Torró d'ametlla tradicional

Categoria:
Estació:

Ingredients

Utensilis

Un motlle allargaçat.

Elaboració

Moleu les ametlles, fins fer-ne una farina.
Poseu una cassola al foc amb dues tasses d’aigua i el sucre.
Quan el sucre sigui fos, però sense necessitat d’elaborar un xarop, hi aneu tirant la farina d’ametlles, sense deixar de remenar amb una cullera de fusta i mantenir el foc ben baix.
Afegiu-hi la canyella.
Quan la massa comenci a ser dura, traieu la cassola del foc i aboqueu la pasta a una llauna, o bé a un motlle allarga d’un altre material, recobert amb paper de barba.
Deixeu-ho refredar i guardeu-ho per consumir quan vulgeu.

Notes

Aquest torró també es pot fer amb avellanes, nous, etc.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se