Salsa pels calçots

Categoria:
Recepta per
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

10 racions

Utensilis

Un bol gran de vidre o fang, bonic, un cullerot i deu envasos de vidre o fang individuals.

Elaboració

Es posen a escalivar al forn la cabeça d'alls i les tomaques madures. Quan tot està tovet, ho pelem i reservem.
Escaldem els pebrots de romesco, i els traiem la polpa.
Anem afegint els ingredients dins d'un got de batedora manual, i quan ho tenim tot dins, posem una mica d'oli, i anem afegint la resta de l'oli mentre ho anem batent, talment com si féssim un all i oli o maionesa.
Quan veiem que queda una pasta fina ja ho tenim a punt per assaborir-ho amb els calçots.

30min

Notes

Cada comensal es posarà la salsa que cregui convenient, mitjançant el seu bol petit corresponent i el cullerot.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se