Crema de carbassó

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Per donar-li aquest color més claret peleu els carbassons, si no tampoc passa res, je je je. Trocegem els carbassons i el porro i els posem a bullir en una cassola, quan veiem que ja estan llestos ho triturem tot bé, jo ho faig directament dins de la mateixa olla. Un cop tinguem la crema rectifiquem de sal, hi afegim els formatgets i la crema de llet i seguim trituran amb la batedora, hi afegirem un polsim de pebre i ho posarem en racions individuals. Deixarem refredar i posem a la nevera. Aban de servir afegim unes tires de pernil dolç ben primetes una mica d'ou ratllat i una mica d'alfàbrega fresca a trocets i ja la tenim, ben fresqueta que bé que entra.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se