Crema de carbassó
Categoria:
Dificultat: Fàcil
Ingredients
- 2 carbassons mitjans
- 1 porro
- Sal
- Crema de llet
- Formatgets
- Pebre
- Pernil dolç
- Ou ratllat
- Alfàbrega fresca
Elaboració
Per donar-li aquest color més claret peleu els carbassons, si no tampoc passa res, je je je. Trocegem els carbassons i el porro i els posem a bullir en una cassola, quan veiem que ja estan llestos ho triturem tot bé, jo ho faig directament dins de la mateixa olla. Un cop tinguem la crema rectifiquem de sal, hi afegim els formatgets i la crema de llet i seguim trituran amb la batedora, hi afegirem un polsim de pebre i ho posarem en racions individuals. Deixarem refredar i posem a la nevera. Aban de servir afegim unes tires de pernil dolç ben primetes una mica d'ou ratllat i una mica d'alfàbrega fresca a trocets i ja la tenim, ben fresqueta que bé que entra.
Comparteix aquesta recepta: