Bacallà a la mel

Categoria:
Típica de: Espanya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

Primer de tot poseu en una cassola amb aigua freda el bacallà i la fulla de llorer a foc molt lent, a fi que es vagi escalfant molt a poc a poc, important l’aigua no ha de bullir, en el moment en que es veu una escuma blanca, retireu el bacallà de l’aigua amb molt de compte i l’esteneu sobre un drap blanc.
Deixeu-lo refredar 1 hora a fi de que agafi consistència, i així poder tallar-lo a tires.
Passeu aquestes tires per farina i després per una pasta que haureu fet en barrejar part de la farina, part de la mel i part de l’aigua de coure el bacallà, ha d’haver quedat una pasta lleugera.
Fregiu els trossos de bacallà, arrebossats com hem dit, en un oli no massa calent, per no cremar la mel, doneu la volta amb cura, fins que quedin rossos. Serviu abans que es refredin


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se