Pastís de préssec en almíbar i fruits vermells

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Ingredients

8 racions

Elaboració

Extenem la pasta de full sobre un motlle que prèviament tindrem forrat amb paper d'alumini i una mica de farina, el pintem amb l'ou batut, el punxem amb una forquilla i l'enformen uns 15 minuts a 200º. Batem els ous juntament amb la nata, tot seguit afegim l'aroma de vainilla i el sucre, després la maicena. Batem amb les varilles i després afegim els fruits vermells i acabem de remenar amb una espatula o cullera. Un cop la pasta de full sigui cuita hi distribuirem per sobre les meitats de préssec i després la mescla dels altres ingredients.
Enfornem durant 35 minuts a 175º. Un cop cuit deixem refredar i desmotllem.El podem servir a temperatura ambient o ben fresquet.

30min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se