Pastís de préssec en almíbar i fruits vermells

Categoria:
Recepta per
Dificultat: Inexperts

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 làmina de pasta de full
  • 1 pot gros de préssec en almíbar
  • 3 ous
  • 200 ml nata líquida
  • 2 cullerades de sucre
  • 1 cullerada de maicena
  • 1 culleradeta aroma vainilla
  • Un grapat de fruits vermells
  • 1 ou per pintar

8 racions

Elaboració

Extenem la pasta de full sobre un motlle que prèviament tindrem forrat amb paper d'alumini i una mica de farina, el pintem amb l'ou batut, el punxem amb una forquilla i l'enformen uns 15 minuts a 200º. Batem els ous juntament amb la nata, tot seguit afegim l'aroma de vainilla i el sucre, després la maicena. Batem amb les varilles i després afegim els fruits vermells i acabem de remenar amb una espatula o cullera. Un cop la pasta de full sigui cuita hi distribuirem per sobre les meitats de préssec i després la mescla dels altres ingredients.
Enfornem durant 35 minuts a 175º. Un cop cuit deixem refredar i desmotllem.El podem servir a temperatura ambient o ben fresquet.

30min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2361 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: