Arròs blanc amb lluç i maionesa

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Una olla,una cassó i una escorredora.

Elaboració

Primer de tot bullim l´arrós al seu punt i el reservem ben escorregut. Després agafem el lluç prèviament net i escorregut i el bullim amb aigua i una mica de sal; un cop bullit l´escorrem i el netejarem d´espina i pell si cal. Prenem una platera o bol  i , posem l´arrós i el lluç sense espina i esmicolat a trossos. Per acabar i barregem maionesa i un cop ben lligat els tres ingredients , ho posem a la nevera fins que ens el vulguem menjar.

45min

Notes

Hem de tenir paciencia en netejar be el peix d´espina i pell .


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se