Llaminera amb salsa afruitada

Categoria:
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Elaboració

PRIMER CAL FREGIR LES LLAMINERES PRÈVIAMENT ENFARINADES
DESPRÉS, ES RETIRA I ES POSA A COURE LA CEBA FINS QUE ES TORNA COLOR DE MEL
S'AFEGEIX LA FRUITA PELADA I ES VAN DONANT VOLTES
S'HI POSA TAMBÉ EL BRANQUILLÓ DE CANYELLA, EL VI I LA PICADA I ES VA COUENT A FOC BAIX(15-20m)
ES RETIRA TOT I ES PASSA PER LA BATEDORA I ES TORNA A LA CASSOLA JUNT AMB ELS DAUS DE CARN
LLEST PER SERVIR I MENJAR DESPRÉS D'UNS 20 MINUTS....BON PROFIT!!!!!!


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se