Xai al forn
												Categoria: 
						
						 Carns
 
						Carns
						
						
						
						
						Recepta per forn
						Típica de:  Espanya
 Espanya
						Dieta: 						kosher
						
						
													Dificultat: Fàcil
						
						
 Afegir valoració
 Afegir valoració
													Ingredients
- 1 quart de xai de llet
- Mantega
- 2 grans d'all
- Romaní fresc
- Aigua
- Sal
Elaboració
							1. Netegem el xai, l'assaonem amb sal i l'untem de mantega. Per altra banda en un morter aixafem 2 alls amb romaní, hi posem una mica d'aigua i sal i li ho posem per sobre al xai. També podem posar-hi mitja llimona si volem.
2. El fiquem al forn durant 2 hores i 15 minuts a 170 graus i l'anem controlant. Cada 15-20 minuts li posem una mica d'aigua o, amb una cullera, el banyem amb el seu mateix suc.
														
 2h 15min
 2h 15min 
Notes
El xai al forn o xai rostit és un plat molt típic de Castella i Lleó, on jo personalment he passat temporades vivint-hi ja que el meu pare era d'allà.
 Etiquetes: 
						Carns  Espanya
 
						Etiquetes: 
						Carns  Espanya  						   Afegir etiqueta
 Afegir etiqueta
						
 Recepta arxivada a:
 Recepta arxivada a: 
						
						 Enllaça aquesta recepta:
 Enllaça aquesta recepta: 						
						 2840 visites.
 2840 visites.
						
 
						Si alguna cosa no es correcta pots  sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
 sol·licitar una revisió  del contingut d'aquesta recepta.
						
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
    


![Enviar recepta per correu electrònic [Send]](/images/send_big.png)
![Imprimir recepta [Print]](/images/print_big.png)
![Comentar recepta [Comment]](/icons/comment_big.gif)
![[correct]](/icons/erase2.png)
 Peixos i mariscos
 Peixos i mariscos Amanides i plats freds
 Amanides i plats freds Postres i dolços
 Postres i dolços 
 
 Arrossos i pastes
 Arrossos i pastes Llegums i verdures
 Llegums i verdures
 Altres
 Altres Entrepà
 Entrepà



 Sopes i cremes
 Sopes i cremes
 Facebook
 Facebook
					 Twitter
 Twitter
					 Telegram
 Telegram