Qualls de xai amb tomàquet

Un plat d'origen gitano.

Categoria:
Dificultat: Fàcil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 1 quilo de qualls de xai
  • 2 pebrots verds
  • 1 ceba
  • 2 grans d'all
  • 1 pot de tomàquets sencers
  • Oli i sal

4 racions

Elaboració

Coem els qualls de xai en una olla durant 1 hora.
Els netegem bé, tallem a trossets i fregim una mica en una paella. Retirem del foc quan estiguin daurats.
Fem un sofregit amb el pebrot, la ceba i l'all. Quan estigui daurat, hi tirem el tomàquet i un cop fregit remenem tot plegat.
Tastem i hi posem sal al gust.


Etiquetes:       Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

764 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!