Coca de llardons

Categoria:
Tipus de plat:
Recepta per
Estació:
Dificultat: Inexperts

Ingredients

Elaboració

- Estirar la làmina de pasta de full amb un corró.
- Dividir imaginàriament la làmina en tres parts longitudinals.
- Escampar per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.
- Doblegar una banda sobre la franja central i xafar-la una mica amb el corró.
- Repartir per sobre la resta de llardons i un terç de sucre.
- Tapar amb l’altra banda i tornar a xafar-la amb el corró.
- Pintar la coca amb l’ou batut i espolsar-la amb la resta del sucre i els pinyons.
- Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 20-30 minuts.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se