Coca de llardons
Categoria:
Tipus de plat: Coca
Recepta per forn
Estació:
Dificultat: Inexperts
Ingredients
- 1 làmina de pasta de full rectangular
- 100 gr. de llardons una mica picats
- 150 gr. de sucre
- Pinyons
- 1 ou
Elaboració
- Estirar la làmina de pasta de full amb un corró.
- Dividir imaginàriament la làmina en tres parts longitudinals.
- Escampar per sobre la franja central la meitat dels llardons i la tercera part del sucre.
- Doblegar una banda sobre la franja central i xafar-la una mica amb el corró.
- Repartir per sobre la resta de llardons i un terç de sucre.
- Tapar amb l’altra banda i tornar a xafar-la amb el corró.
- Pintar la coca amb l’ou batut i espolsar-la amb la resta del sucre i els pinyons.
- Coure la coca al forn a 190º fins que sigui daurada, uns 20-30 minuts.
Comparteix aquesta recepta: