Croquetes d´oliva

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

4 racions

Utensilis

Un cassó petit,una escorredora,un ganivet per trossejar,i una paella.

Elaboració

Primer de tot , bullirem uns minuts les olives en un casso amb aigua ; a fi que perdin una mica la salabror. Un cop bullides , les escorrem i les piquem una mica , sense formar una pasta , però que quedin trossejat petits. Posem una paella al foc i posem la mantega a fondre ; I afegim la ceba ben picada ; un cop daurada afegim les olives , la farina , una mica de sal i sense deixar de remenar anem afegint la llet i remenem uns minuts sense parar. Un cop veiem la massa ben barrejada , retirem del foc  i posem a refredar en un recipient. Un cop freda la massa , formem les croquetes i les passem per ou batut , pa ratllat i les cuinem en una paella amb oli ben calent.

40min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se