Bunyols de vent farcits amb crema

Categoria:
Estació:
Dificultat: Mitjana

Ingredients

*Per uns 30 bunyols:

*Per la crema:

8 racions

Elaboració

- Posar l’aigua i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal.
- Quan l’aigua bulli i tota la mantega s'hagi fos, afegir d'un sol cop tota la farina tamisada i deixar coure, sense parar de remenar, fins que aquesta massa es separi de les parets del cassó.
- Fora del foc afegir un ou i remenar fins que quedi homogeni. Així, fins a afegir-hi els tres ous.
- Fregir petites porcions de la pasta en oli calent.
- Quan estiguin, encara calents, mullar-los amb una mica d'anís i arrebossar-los amb sucre.

*Per fer la crema:

- Dissoldre la Maizena en un rajolí de llet freda.
- En un cassó al foc, posar la resta de la llet amb el sucre i l’aroma. Quan arrenqui el bull, treure del foc i deixar refredar una mica per tal que s’infusionin les aromes.
- A part, barrejar els rovells amb la Maizena.
- Afegir la llet ja temperada, barrejar i colar. Tornar a posar la crema al foc, remenant sense parar. A la que arrenqui a bullir, treure del foc, abocar dins un recipient i filmar a pell.
- Un cop refredada, la utilitzem per farcir els bunyols (és molt pràctic utilitzar unes tisores per foradar els bunyols i després omplir-los amb la mànega pastissera).

1h


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se