Llom de porc senglar amb xapinyons, taronja i llimona

Categoria:
Típica de: Suïssa → Alps
Estació:

Ingredients

4 racions

Elaboració

Amb l’ajut d’un pelador traieu la pell de la taronja i la llimona, talleu-les a la juliana molt petita, poseu-les en una olla amb aigua al foc, que arrenqui el bull i deixeu-les bullir uns quinze minuts a foc lent, passats els 15 minuts, escorreu-les i reserveu-les, salpebreu el llom, enfarineu-lo. En una paella al foc poseu-hi la mantega, una vegada fosa poseu-hi el llom, deixeu-lo coure una mica. Reserveu-lo. A la mateixa paella afegiu-hi els xampinyons, saltegeu-los i salpebreu-los, incorporeu-hi la crema de llet, també les pells de la taronja i la llimona, afegiu-hi la salsa de soja, deixeu que la salsa crema redueixi una mica, rectifiqueu-ho de sal i pebre. Poseu el llom en un plat i la salsa per sobre. Saltegeu l’arròs amb una mica de mantega, per poder acompanyar el llom.

Notes

Poseu el llom en un plat i la salsa per sobre. Saltegeu l’arròs amb una mica de mantega, per poder acompanyar el llom.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se