Llom de porc senglar amb xapinyons, taronja i llimona
Ingredients
- 8 talls de llom, 25 g farina, 200 g xampinyons nets, 1 taronja, sal i pebre, 1 llimona, 250 dl crema de llet, 30 g mantega, 100 grams d`arròs bullit i 1 cullerada sopera de salsa de soja.
Elaboració
Amb l’ajut d’un pelador traieu la pell de la taronja i la llimona, talleu-les a la juliana molt petita, poseu-les en una olla amb aigua al foc, que arrenqui el bull i deixeu-les bullir uns quinze minuts a foc lent, passats els 15 minuts, escorreu-les i reserveu-les, salpebreu el llom, enfarineu-lo. En una paella al foc poseu-hi la mantega, una vegada fosa poseu-hi el llom, deixeu-lo coure una mica. Reserveu-lo. A la mateixa paella afegiu-hi els xampinyons, saltegeu-los i salpebreu-los, incorporeu-hi la crema de llet, també les pells de la taronja i la llimona, afegiu-hi la salsa de soja, deixeu que la salsa crema redueixi una mica, rectifiqueu-ho de sal i pebre. Poseu el llom en un plat i la salsa per sobre. Saltegeu l’arròs amb una mica de mantega, per poder acompanyar el llom.
Notes
Poseu el llom en un plat i la salsa per sobre. Saltegeu l’arròs amb una mica de mantega, per poder acompanyar el llom.
Comparteix aquesta recepta: