Llom de porc senglar amb salsa d`oporto

Categoria:
Típica de: Suïssa → Alps
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

Per a la salsa d`oportorto:

4 racions

Elaboració

Un dia abans salpebreu el llom i marqueu-lo a la paella. Deixeu-lo totalment cru. Talleu els xampinyons en làmines i l’escalunya en daus petits, blanquegeu-ho tot dins d’un cassó amb la mantega. Deixeu-ho coure uns minuts i afegiu-hi la crema de llet, deixeu-ho al punt de sal. Reserveu-ho a la nevera. El dia següent, estireu la pasta de full en paper de forn amb una mica de farina, deixeu-la molt prima. Pinteu els laterals de rovell d’ou. Poseu el llom fred a sobre de la pasta de full i per sobre el llom, la crema de xampinyons. Emboliqueu el llom amb la pasta de full i poseu-lo en una safata amb paper de forn. Pinteu la pasta de full amb el rovell, afegiu-hi el sèsam per sobre. Poseu-lo al forn a 220º uns vint minuts. Si voleu la carn més cuita deixeu-lo uns 5 o 10 minuts més.

Per la salsa d`oporto :

Poseu la mantega en una cassola al foc. Afegiu-hi l’escalunya picada, les panses, la pela de taronja i la canyella. Deixeu-ho blanquejar una mica. Afegiu-hi el Porto i deixeu-ho que bulli i flamegeu-ho, quan s’apagui la flama afegiu-hi el suc de carn. Deixeu-ho bullir uns 10 minuts i lligueu-ho amb una mica de Maizena espessant.

Notes

Per muntar el plat : Presenteu el llom tot sencer i talleu-lo a taula, serviu-lo amb la salsa al costat.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se