Filet de bou amb fetge d´ànec

Categoria:
Dificultat: Facil

Ingredients

1 racions

Utensilis

Un cassó,una paella i unes pinces de cuina.

Elaboració

Primer de tot, bullim l´arrós i el reservem escorregut. Després posem una paella al foc a calenta amb un raig d´oli. Un cop calent l´oli i fem els dos medallons de bou i els reservem en un plat al forn baix per mantenir calent. Seguidament en la mateixa paella i fem els dos talls de fetge d´ànec i els posem sobre els dos medallons de bou i tornem a deixar al forn en calent. El suc que ens ha quedat a la paella , el lliguem una mica amb farina i l´escampem per sobre de la carn. Seguidament acompanyem el plat amb una mica d´arrós bullit.

20min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se