Filet de bou amb fetge d´ànec
Categoria:
Carns
Dificultat: Facil

Ingredients
- 2medallons de filet de bou-2supremes de fetge d'ànec-Oli-Sal-Arros-Farina-
1 racions
Utensilis
Un cassó,una paella i unes pinces de cuina.
Elaboració
Primer de tot, bullim l'arrós i el reservem escorregut. Després posem una paella al foc a calenta amb un raig d'oli. Un cop calent l'oli i fem els dos medallons de bou i els reservem en un plat al forn baix per mantenir calent. Seguidament en la mateixa paella i fem els dos talls de fetge d'ànec i els posem sobre els dos medallons de bou i tornem a deixar al forn en calent. El suc que ens ha quedat a la paella , el lliguem una mica amb farina i l'escampem per sobre de la carn. Seguidament acompanyem el plat amb una mica d'arrós bullit.
20min
Etiquetes:
aquesta recepta no te etiquetes
Afegir etiqueta
Recepta arxivada a:
Enllaça aquesta recepta:
2172 visites.
Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.