Filet de bou amb fetge d´ànec

Categoria:
Dificultat: Facil

Valoració: Encara no te valoracions Afegir valoració

Ingredients

  • 2medallons de filet de bou-2supremes de fetge d'ànec-Oli-Sal-Arros-Farina-

1 racions

Utensilis

Un cassó,una paella i unes pinces de cuina.

Elaboració

Primer de tot, bullim l'arrós i el reservem escorregut. Després posem una paella al foc a calenta amb un raig d'oli. Un cop calent l'oli i fem els dos medallons de bou i els reservem en un plat al forn baix per mantenir calent. Seguidament en la mateixa paella i fem els dos talls de fetge d'ànec i els posem sobre els dos medallons de bou i tornem a deixar al forn en calent. El suc que ens ha quedat a la paella , el lliguem una mica amb farina i l'escampem per sobre de la carn. Seguidament acompanyem el plat amb una mica d'arrós bullit.

20min


Etiquetes: aquesta recepta no te etiquetes   Afegir etiqueta

Recepta arxivada a:

Enllaça aquesta recepta:

2172 visites.

Si alguna cosa no es correcta pots sol·licitar una revisió del contingut d'aquesta recepta.

Receptes destacades de maig:

Crema de pastanaga
Crema de pastanaga
Sopes i cremes
Cookies de xocolata
Cookies de xocolata
Postres i dolços
Carxofes amb gambes
Carxofes amb gambes
Llegums i verdures
Saltejat de pèsols i sepia
Saltejat de pèsols i sepia
Peixos i mariscos
Ous al plat
Ous al plat
Ous i làctics
Carbonada flamande
Carbonada flamande
Carns Estofat
Orquestres
Orquestres
Amanides i plats freds Aperitiu
Filets de lluç a l'anglesa
Filets de lluç a l'anglesa
Peixos i mariscos Fritada

Veure receptes de maig i aliments de temporada.


Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana!

Pots seguir-nos a: