Albarginies amb salsa

Categoria:

Ingredients

Picada:

4 racions

Utensilis

1bol
gabinet,cullera
morter
1cassola
1plat

Elaboració

Tallar les albergínies en 4 trossos sense tallar-les del tot, es passen per farina, a la cassola i posem l'oli i posem les albergínies i les fem a mig fregir, es trauen i amb el mateix oli fregim la ceba, que tallarem ben petita.
Quan es rosa posem la fulla de llorer i les albergínies es posen cobertes d'aigua
i el vi.
Als 10 minuts posa la picada es deixa 10 minuts mes i es trau.

45min


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se