Crema de carbassa i poma

Categoria:
Típica de: Catalunya
Estació:
Dificultat: Fàcil

Ingredients

6 racions

Utensilis

Una cassola fonda.

Elaboració

Posarem una cassola al foc amb l'oli i la ceba a dauets.
Quan comenci a enrossir, hi afegirem el pebre negre, i la sal.
Tallarem la carbassa i la poma a trossets petits, i ho enrossirem també a la mateixa cassola.
Ho cobrirem d'aigua, i deixarem que bulli uns deu minuts.
Ho passarem tot per la batidora manual, juntament amb la crema de llet.

30min

Notes

Aquesta sopa cal servir-la molt calenta.


Comentar

Valorar

Corregir

Desar

Comparteix aquesta recepta:

Vols rebre al teu mail noves receptes de cuina i compartir les teves receptes a internet?

Afegeix-te a la xarxa social de cuina catalana:

Pots seguir-nos a:

Buscar recepta:

____________________

Últimes receptes:

Entrar o Registrar-se